Balans u trudnoći

Balans u trudnoći

  • Broj Učesnika:6 - 8 trudnica
  • Trajanje:3h
  • Cena:2000 din
Rezerviši

Balans u trudnoći

Zašto “Balans u trudnoći”?

Tokom perioda trudnoće prirodno se dešavaju velike promene u organizmu svake trudnice. Osećanja u trudnoći kod svake žene su izrazito nestalna i variraju od trenutaka euforije i opšte radosti, zbog saznanja da nose novi život, do perioda zabrinutosti i strepnji. Sve ovo je prirodno i očekivano, ali zbog nemogućnosti stavljanja pod kontrolu, u izvesnoj meri može izazvati dodatni stres, što je nepoželjno, kako za trudnicu, tako i za bebu.
Upravo zato, želja nam je da osnažimo, podržimo i obučimo vas, buduće mame – da prepoznate svoja stanja i da znate kako njima da upravljate. Da budete svesne, smirene i sigurne u sebe, jednom rečju, u balansu. Istraživanja pokazuju da su um i telo deo istog sistema i da utiču jedan na drugi i zbog toga je važno podjednaku pažnju posvetiti oboma.

Iskustvo, kako lično tako i petogodišnje iskustvo u radu sa trudnicama u Mamarijumu je pokazalo da su pitanja vrlo slična, kao i brige i strahovi.

Najčešća pitanja i brige:

Da li će sve biti u redu na porođaju?
Kako će proći porođaj?
Kako ću se snači u ulozi majke?
Da li radim sve kako treba?
Strah od promene i nepoznatog

Da bismo budućim mamama pokazali kako da svoj um i telo dovedu u balans kreirali smo radionicu Balans u trudnoći na kojoj ćete naučiti kako da upravljate svojim stanjem, da se opustite, oslobodite briga i uživate u svakom trenutku svoje trudnoće i spremne odete na porođaj.

Pozovite nas za više informacija
064 2775031