Joga Za Trudnice
Otkrijte tajnu mirne trudnoće

Svaki novi dan u trudnoći nosi sa sobom promene i izazove. Joga može da Vam pruži priliku da se opustite, povežete sa sobom i svojom bebom, ali i drugim trudnicama. Takođe Vam može pomoći da dođete do snage i mira, koji Vam je potreban u ovom lepom, ali osetljivom životnom periodu.

Zašto je važno početi sa jogom za trudnice?

Vežbanje tokom trudnoće je jako korisno, ako se izvodi na pravilan način. Joga za trudnice je pažljivo prilagođena svakoj fazi trudnoće, i uz stručno vođenje naše instruktorke, koja je sertifikovana za rad sa trudnicama, doprinosi osećaju sigurnosti i mira.

Šta ćemo dobiti ukoliko vežbamo jogu u trudnoći?

Jogom se jačaju mišići koji su najaktivniji tokom trudnoće i porođaja, a istovremeno se povećava i fleksibilnost čitavog tela.
Jogom se jačaju mišići koji su najaktivniji tokom trudnoće i porođaja, a istovremeno se povećava i fleksibilnost čitavog tela.
Tehnike meditacije i dubokog disanja pomažu nestajanju stresa, anksioznosti i svih strahova koji Vas muče vezano za trudnoću i porođaj.
Kroz meditaciju i disanje stvarate dublju emotivnu vezu sa svojom bebom.
Jogom se poboljšava cirkulacija, što znači da će Vaša beba dobijati zdravije hranljive materije.
Koje su važne za porođaj, ali koje je potrebno redovno uvežbavati, i na to posebno obraćamo pažnju na programu joge za trudnice.

Pitanja i Odgovori

Da, ali Vam preporučujemo da se, pre nego dođete, posavetujte se sa svojim izabranim lekarom.
Preporuka je dva puta nedeljno, ali dolaske možete prilagoditi svojim potrebama i osećaju.
Naravno da može! Program je prilagođen i početnicima i onima sa iskustvom.
Ne, sve što Vam je potrebno jeste udobna odeća i spremni ste za vežbanje.
Naša stručna instruktorka će Vas voditi kroz svaku vežbu, vodeći računa o tome da je pravilno izvodite. Važno je i da pratite šta Vam telo govori i prilagodite ritam svojim mogućnostima.
Mnoge žene dolaze na jogu do samog porođaja. Ipak, važno je da se konsultujete sa Vašim lekarom i instruktorom kako bi bili sigurni da je vežbanje bezbedno za Vas i Vašu bebu.
Naravno! Joga može da bude odličan način da se oporavite nakon porođaja. Preporučujemo Vam da sačekate 6 do 8 nedelja nakon porođaja, pre nego što nastavite sa jogom, ali se pre svega konsultujte sa Vašim lekarom.
Svakako! Obezbedili smo poseban prostor gde uz kafu, sok ili vodu možete odmoriti, ali i razmeniti iskustva sa drugim polaznicama Joge za trudnice.

Kad i gde se održava joga za trudnice?

Možete nam se pridružiti svakog ponedeljka i srede od 18h, bilo da želite da dođete lično ili vežbate sa nama online.

Uživo

RSD 4090
  • Veća snaga i fleksibilnost
  • Pojačana mentalna stabilnost
  • Povećana povezanost sa vašom bebom
  • Bolja ishrana bebe
  • Pravilna tehnika disanja

Online

RSD 4090
  • Veća snaga i fleksibilnost
  • Pojačana mentalna stabilnost
  • Povećana povezanost sa vašom bebom
  • Bolja ishrana bebe
  • Pravilna tehnika disanja
Pridružite se našem Joga programu za trudnice, osnažite svoje telo, umirite svoj um i pripremite se za dolazak Vaše bebe, uz stručno vođenje i podršku MAMARIJUM-a.

Nakon što ostavite vaše podatke neko iz našeg Mamarijum tima će vas kontaktirati kako bi potvrdio sve detalje vaše rezervacije, odgovorio na sva vaša pitanja i pružio informacije o opcijama plaćanja koje su na raspolaganju.