Reč članice- sastanci sa prijateljicama iz školice, Razvojna gimnastika i Mamarijum kao deo odrastanja

Posle školice za trudnice u kontaktu je ostalo nas desetak mama. Želele smo da nastavimo druženje sa nasim bebcima ali prosto nigde nismo imale uslova za to ,dok jedna od nas nije čula za Mamarijum. Rešile smo da zakažemo termin našeg druženja i da prosto vidimo kakvo je to mesto. Malo je reći da smo se oduševile prostorom i osobljem i od tada je to postalo naše omiljeno mesto za druženje. Naši bebci su uživali zajedno sa nama jer su bez ikakvih smetnji tamo ručkali i spavali. Pored tih naših druženja saznala sam za razne programe za naše bebe i opredelila se za razvojnu gimnastiku. Dok beban nije prohodao bili smo u tom programu i uživali i vežbali uz predivnu Zoku.
Divno iskustvo i uspomene nosimo iz Mamarijuma, jedna od njih je i priprema za Puzijadu ????. Želela bih svim majkama da preporučim ovo mesto jer ćete u njemu uživati i vi i vaša bebica . Naša deca su iskreno zavolela sve zaposlene, Dunja nam je omiljena. Hvala svima koji su bili deo našeg odrastanja . Hvala Tamari na svemu, na organizovanju raznih radionica uz pomoć jedne smo ostavili i pelene sa 18 meseci ,zatim smo od doktora koji su dolazili na predavanja mirno odlazili na letovanja, zimovanja uz dosta dobijenih saveta . Upoznali smo puno drugara i drugarica ????.
​Veliki pozdrav od Lazara i mame Danijele

Reč članice- Mamarijum kao omiljeno mesto sastajanja sa prijateljicama

Od prvog svog radnog dana nama je Mamarijum bio druga kuća. Otvaranje je bilo taman mesec dana posle mog prvog porođaja-kao odgovor univerzuma na moju želju i pitanje gde ću sa malom bebom a da nisam po ceo dan sama kod kuće?   
Udobna i domaćinska atmosfera, ljubazne devojke (koje pre svega obožavaju decu) prostor opremljen da ne moram ni o čemu da brinem, usluga kao u kafiću… Učinili su da to postane moje omiljeno mesto sastajanja sa prijateljicama, posebno onima sa decom. Sada sa oba deteta često svratim na kafu, i sama ako nemam drustvo, jer tamo uvek ima nekog iz ‘istog filma’ sa kim mogu da popijem kafu, ispričam se o svim temama koje su jedino mamama aktuelne,  da se opustim dok se deca igraju sa vršnjacima; da slobodno podojim i presvučem ih a da ne brinem da li ću moći i gde da to obavim. Takođe, svi programi i sadržaji koje nude su nam uvek u kalendaru jer su zaista organizovani na svetskom nivou i ja koja sam godinama putovala i živela svuda po svetu ponosna sam što Novi Sad ima tako nešto da ponudi.
I da, moji klinci obožavaju njihove žurkice i tonu igračaka tamo.
Doris
Zahvaljujemo se Doris na lepim rečima. Doris je mama dva divna dečaka i  ima svoj kanal na You Tube, gde se bavi roditeljstvom i daje podršku i savete mamama. 
#mamarijum_preporučuje https://www.youtube.com/user/turcinovicdoris