Mamarijum – mesto za mame i bebe! A šta tate kažu?

Mamarijum je mesto prilagođeno bebama i mama. Pročitajte šta su očevi rekli o ovom mestu.

Razvojnu gimnastiku bih definitivno preporučio (i preporučujem) svim novopečenim roditeljima. U vremenu kad svi, a naročito deca, provodimo previše vremena ispred ekrana i u sedećm položaju sa ovim aktivnostima nije nikad prerano početi. Zdrava navika od najmanjih nogu.

Atmosfera na treninzima je veoma prijatna i vidno prija bebama, a i roditelji nisu uskraćeni ni za šta, naprotiv, druženja i razmena iskustava nikad dosta. Pogotovo za nas što smo tek počeli da ih skupljamo.

Više o razvojnoj gimnastici

Obrad Kerkez, Lenkin ćalac

Što se tiče Mamarijuma preporučio bih ga drugima, jer je zanimljivo druženje, mislim da detetu prija, a i ženi.

Da li znači za porodicu – ne znam, ali znam da mami prija da ide negde sa malim, a i njemu da se malo izmori i posle odspava ko čovek posebno u zimskom periodu, a i socijalizacija dobro dođe.

Meni lično se dopada gimnastika – da li znači detetu ne znam prvo nam je, pa nemamo uzorak kako je bez.

Moja preporuka Mamarijumu je da uvede subotu za tate češće, a ne samo jednom mesečno. Lično mislim da bi ženi prijalo da je dolazila tokom trudnoće i za to bih preporučio iako ne znam kako funkcioniše.

Đorđe

Mamarijum i sama razvijalica koju Mamarijum organizuje, je prilično interesantna stvar.
Za nas koji smo još uvek prilično mladi/mali (godinu dana), i koji još uvek nemamo mnogo drugara, jedno takvo mesto je super zato što možemo da upoznamo nove drugare…
Razvijalica nam je posebno dobra stvar u toku ovih zimskih dana pošto nam daje priliku da malo izađemo iz stana i izpresecamo dan nečim zanimljivim… Prilično se izmorimo za tih sat vremena druženja i odmah nam celo popodne prođe lepše… Bez nervoze… Zaspimo kao beba…
Za nas friške roditelje super je što smo pokupili mnooogo dobrih ideja kako da klincu napravimo neku zanimaciju od najobičnijih stvari koje imamo po kući… Često bebcu to drži pažnju više nego igračke… Što se toga tiče, Renata je carica da klincima osmisli zabavu…
Sve u svemu, dobra ekipa, fino rade svoj posao, a mi se svaki put lepo provedemo i naučimo nešto novo…

Više o Razvijalici

Vedran Arađanin

Nije poenta samo trening u Mamarijumu. Kod kuće se trening nastavlja kroz igru. Mnogo znači kad naučiš šta je tvom detetu korisno u razvoju, a prava satisfakcija dolazi kad primetiš koliko brzo ti dete napreduje. Od srca preporučujem!