100 GODINA NEŽNE I SNAŽNE, PRIRODNE NEGE

Poverenje je postala jedna od ključnih reči prilikom naših izbora: bilo da želimo zdravu, organsku hranu ili pouzdanu prirodnu kozmetiku bez štetnih sastojaka. U vreme trudnoće, ili kada stigne beba, odgovornost izbora se povećava, pa i pažnja sa kojom biramo svoju hranu i svoju negu.

U vremenima punim nedoumica, okrećemo se brendovima koji su tokom godina dokazali da nam ne nude lake marketinške priče umesto kvaliteta.

Da li je vaš prioritet čista, prirodna nega bez hemikalija, kreirana od organskih, sa pažnjom i ljubavlju gajenih biljaka, uz sto godina građeno znanje i iskustvo o povezivanju prirodnih potreba i procesa kože sa snagom koju prenose te biljke?  Da?

Evo inspiracije za vas.

Kada priroda uzvrati ljubav

Kada u Weleda vrtovima u Nemačkoj ucveta neven, koji će svoju snagu preneti u negu za bebe, priroda priredi pravi praznik svetlosti, energije i radosti rasute u narandžastim laticama punim sunca. Berba nevena je pravi ritual radosti i brige o svakom, ručno ubranom, cvetu. Latice jarkih boja sveže će se preraditi i obezbediti dragocene, umirujuće i protivupalne ekstrakte za Weleda Baby negu, koja je već godinama omiljeni izbor nemačkih babica i pedijatara, ali i mama širom sveta.  Neupotrebljeni ostaci biljke biće preneti na kompost i vratiti se još jednom u zemlju, da osnaže druge biljke vrta. 

Weleda ovako postupa sa svim svojim biljkama, a i partnere širom sveta edukuje za sličan pristup. Kada se organskom doda poštovanje i ljubav prema prirodi, a i 100 godina iskustva u kreiranju prirodne kozmetike, dobija se – Weleda.

Ovaj nemački prirodni brend koji je od 1921, bez kompromisa, veran izvornim principima čistih prirodnih preparata, danas je lider u svetu prirodne kozmetike.

Weleda, poput drevnih mudrih isceliteljki,  po kojima je dobila ime, za sobom ima vek povezivanja prirode i ljudskih bića, učeći nas da smo nerazdvojni deo prirode, da od prirode učimo i uvek joj se vraćamo. Danas smo, više nego ikada ranije, svesni koliko nam dodir sa prirodom nedostaje. Ali, ako nas je gradski život izolovao, možemo osetiti njen dodir i snagu na svojoj i koži onih koji su nam najdraži, preko čiste kozmetike koja je sačuvala u sebi sve najbolje što priroda može da pruži.