Kada nega protiv strija postane nežni prirodni ritual

Kada ste trudni, ne menja se brzo samo vaše telo – menjaju se i vaša razmišljanja. Prilikom mnogih, do tada uobičajenih postupaka, poput čaše vina sa prijateljima, dugog sedenja pred ekranom kompjutera, nanošenja losiona na kožu… javlja se i misao: „A beba? Da li i njoj ovo prija?“

Da, ta pomisao navešće vas da usvojite i neke zdravije životne navike, pa i da promenite neke svoje izbore. Jedan od tih izbora biće i vaša nega. Čitaćete dosta o supstancama kozmetike koje se ne preporučuju tokom trudnoće, nailazićete na kontroverzne poruke, zbunjeni ćete proučavati etikete na kremama i losionima i vraćati ih na policu sa uzdahom.

Jer, vašem telu sada  baš treba nega! Čak više nego inače.

I to nega koja će vam omogućiti da se uz nju opustite, umirite, i spasete svoju kožu najvećih izazova trudnoće: pre svega strija na telu, jer se koža u trudnoći snažno rasteže, pa je mogućnost stvaranja strija velika.

Zašto ne biste, zato, odabrali potpuno prirodnu negu, proverenu, koja će vas lišiti iščitavanja sitnih slova na deklaracijama – prirodnu negu.

Weleda je brend u kom se, u trudnoći, možete pouzdati i sa poverenjem koristiti sve proizvode, a posebno one koji su namenski kreirani da vam pomognu u trudnoći.

Jedan od njih je Weleda ulje za trudnice protiv strija.   

Bogato uljima slatkog badema, jojobe i pšeničnih klica, koja su nežna i hranljiva za kožu, ulje protiv strija sadrži i vitamin E i ekstrakt organske arnike koja će doprineti elastičnosti i čvrstoći kože.

Blaga masaža koju ćete sebi priuštiti dva puta dnevno, uneće u vaš prostor mirise prirodnih ulja ruže, mire, tamjana i nerolija, pretvoriće negu u malu čaroliju, prijatan ritual kom ćete se radovati i u kom ćete uživati. Koža će biti nahranjena, hidrirana, zaštićena i elastičnija. Saznanje da ste na svoju kožu naneli čistu, prirodnu formulu koja je u harmoniji sa vašim telom, doneće vam dodatno uživanje i opuštenost bez uznemirenog pitanja da li će ta nega prijati i bebi. Jer, Weleda nega za trudnice i bebe kreirana je prema savetima iskusnih babica i farmaceuta, dermatološki ispitana, a Natrue sertifikat garantuje poreklo sastojaka u ovoj nezi.

Weleda ulje protiv strija možete bezbedno koristiti od prvog dana trudnoće i tokom perioda dojenja, na nogama, bedrima, stomaku, grudima…

A beba?

Ne znamo baš da li beba može da oseti dodir prirode na vašem telu, ali smo sigurni da će joj vaš mir, opuštenost i dobro raspoloženje itekako prijati.