Jasmina Lolin

Jasmina Lolin

Ja sam Jasmina, mama jedne razdragane tinejdžerke. Podrška koju sam imala tokom porođaja je bila pokretač da promenim profesiju i počnem da se bavim podrškom mama.

Uz veliku podršku (IBCLC) savetnica za dojenje u Vankuveru još u porodilištu i posle, uspešno sam dojila Elenu godinu i po dana. Podrška koju sam imala tokom dojenja je bila veliki pokretač i motiv da i ja postanem savetnica za dojenje (IBCLC). Danas sam u toj ulozi gde pomažem mamama na njihovom jedinstvenom putu dojenja

Završila sam srednju medicinsku školu pedijatrijski smer.

Posedujem međunarodni sertifikat za savetnice za dojenje IBCLC (International Board Certified Lactation Consultants).

Lider sam i članica međunarodne La leće lige , svetske organizacije koja se bavi podrškom mama tokom dojenja. Jedna sam od pokretača i osnivača portala Mati na kojem možete da pročitate iskustva rađanja i dojenja.

Obrazovala sam se na Višoj pedagoškoj školi u Novom Sadu i na Učiteljskom fakultetu u Somboru. Nakon završetka školovanja i rada u novosadskim vrtićima, preselila sam se u Vankuver. Život u Kanadi je neprocenjivo iskustvo, jer sam imala priliku da radim sa decom iz različitih krajeva sveta. Uz decu sam upoznala i njihove mame i od njih saznala za različite pristupe roditeljstvu, dojenju i porođaju. Roditeljstvo me uči da se iskreno radujem i uživam u malim stvarima u životu.

Više na sajtu www.jasminalolin.com​